Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

Uut de Hoogte


Uut de Hoogte is een theaterfeuilleton rondom de familie Lutje. Jannie Lutje, het hoofd en hart van de familie woont met haar jongste dochters, Juanita en Aurora en haar levenspartner Fokko, een Inuït, in een sociale huurwoning in de Groninger volkswijk De Hoogte. Buurman Bolhuis komt te pas en te onpas binnenvallen. De stagiair van de begrafenisondernemer Wientjes, Renzo, komt ook zo nu en dan langs. Hij is verliefd op Juanita.

Jannies oudste zoon uit een eerdere relatie, Egbert, is ‘omhoog’ getrouwd met Judith Esmée. Samen met hun twee kinderen Storm en Norma wonen zij in een van de betere buurten van Haren. De studente Renate is bijles juf van de kinderen en een bron van verleiding voor Egbert.

Met Uut de Hoogte streven we begrip en verbroedering tussen alle 'Groningers' na. Door om elkaar en met elkaar te lachen  kunnen tegenstellingen worden overbrugt.

Uut de Hoogte bestond uit 6 afleveringen van oktober 2015 tot april 2016. In totaal werden 111 voorstellingen gespeeld, die werden bekeken door 6.500 mensen.

 


Terug naar portfolio
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek