Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

MaatWerk: hoe hattuhet ongeveer gewenst?

Je hebt een activiteit op de planning staan, zoals een opening, een trainingsdag of een jubileum en je wilt deze graag opleuken? Of je wilt je afdeling 'iets' bieden op het gebied van teambuilding?
Naast de kant-en-bijna-klare acts die je elders op deze website vindt, kunnen we speciaal voor de gelegenheid een hele nieuwe act ontwikkelen, speciaal voor jou of jouw bedrijf. Of we komen langs en geven een workshop. Leuk, leerzaam of lollig, maar het liefst natuurlijk alledrie tegelijk.

Theater-op-maat
In overleg met de opdrachtgever wordt een concept bedacht, waar we een passende act van maken. Dit kan gaan van het theatraal 'opleuken' van een bedrijfsopening, tot een ludiek intermezzo van een raadsvergadering. Er wordt gebruik gemaakt van acteurs die ruim ervaren zijn op het gebied van improvisatie.


Workshops
Voor iedereen van 5 tot 105. Inhoud in overleg. Kan uiteenlopen van een anderhalfuur-workshop 'theater basistechnieken' met de personeelsvereniging, tot een workshop van een hele dag, met bijvoorbeeld een korte presentatie aan het eind.

 

< terug

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek