Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

ROES

In opdracht van Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) heeft Casa Via de voorstelling ROES ontwikkeld. De voorstelling gaat over de gevaren van alcohol en is bijzonder geschikt voor de onderbouw van het VMBO en het speciaal voortgezet onderwijs.

Emke Idema en Emil Klok spelen in de voorstelling zichzelf. Ze komen op school een aantal korte scènes spelen over de gevaren van alcohol. Tussen de scènes door blijkt er echter ook het één en ander in de relatie tussen Emke en Emil niet helemaal goed te zitten...

ROES werd al gespeeld op de Wilgenborgh, de Bolster en de Star Numanschool in Groningen. ROES is vanaf 2010 voor alle scholen te boeken. De soms best heftige voorstelling geeft voldoende stof tot napraten, zo bleek ook uit de nagesprekken die werden gevoerd tussen een medewerker van VNN, de acteurs en de leerlingen. 

De voorstelling, die ongeveer een half uur duurt, is door het directe karakter met name geschikt voor groepen van maximaal 40 leerlingen. Er kan ook in een (ruim) klaslokaal gespeeld worden.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Emil Klok: emil@casavia.nl of 050-5257235

ROES   ROES

< terug

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek