Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

MARTIJJE!

Martijje! zet de kwaliteit van haar stem in om herkenbare, eigentijdse teksten over het voetlicht te brengen in de Drentse streektaal. Martijje! neemt haar publiek mee in de wereld van de jazz én in het Drents van nu!

Het album Drezz, waaronder de single hier! (in Drenthe), kwam eind mei 2009 uit en is warm ontvangen door het publiek. Hier! (in Drenthe) stond wekenlang bovenaan de Drentse 30. Drezz is vakkundig gemaakt met een keur aan noordelijke topmuzikanten. Ook bekende gastmuzikanten als saxofonist Tom Beek (o.a. Kasper van Kooten Band) en trompettist Kurt Weiss (o.a. Aretha Franklin en Ray Charles) leverden hun bijdrage op het album.

Nu volgt dus een theatertour rondom het Drezz van Martijje! Een programma waarin het publiek twee keer 45 minuten kan genieten van de kwaliteiten van Martijje! en haar band van topmuzikanten. Zowel voor jazzliefhebbers als voor streektaalliefhebbers!

Boekingen via Emil Klok: emil@casavia.nl of 050-5257235

Meer informatie over Martijje! is te vinden op www.martijje.nl

/(pers)foto's van derden/Martijje1.jpg

< terug

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek