Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


De nieuwe man in woord en beeld

Emil was als Hoofd Productie bij De nieuwe man betrokken. Anderhalf jaar aan voorbereidingen (om nog maar te zwijgen van de jaren die daaraan vooraf waren besteed aan de ontwikkeling en het bijeenscharen van de benodigde financiële middelen) culmineerden in een prachtige voorstelling waaraan alles klopte, zowel artistiek als organisatorisch. En dat heeft Maartje geweten, want als coördinator kaartverkoop werd zij de laatste weken overspoeld door telefoontjes en mails van mensen die wilden weten of er toch niet nog ergens een geheime voorraad kaarten lag.. Alles was dus uitverkocht. Bijna 4.000 bezoekers zagen deze bijzondere voorstelling, op een bijzonder mooie plek bij Appingedam. Een 5-sterrenrecensie in het Dagblad, een prachtig artikel in NRCHandelsblad en de aanwezigheid van Thomas Rosenboom bij de première en de laatste voorstelling maakten het helemaal af. Met vooral heel veel dank aan de bijna 150 vrijwillige medewerkers: figuranten, bar- en kassamedewerkers, fanfare, medewerkers kostuumatelier, grimeurs en nog vele anderen. In Appingedam bestaat inmiddels een geweldige personele infrastructuur om ook een volgend project weer tot een succes te maken. Dus kom maar op!

Hieronder een aantal mooie foto's, gemaakt door Joris Kammenga, die een sfeerimpressie van de voorstelling geven. En op YouTube zijn diverse bewegende beelden te vinden. Om nog eens na te genieten, of om je af te vragen waarom in vredesnaam je er niet bij was..

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm1.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm2.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm3.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm6.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm8.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm10.jpg

Afbeeldingen/De nieuwe man/Dnm9.jpg


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek