Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Patrick en Sietze óók in de Drukkerij!

 

Op vrijdagavond 6 mei spelen cabaretier Patrick Neumann en muzikant Sietze Bouma kleinkunstliedjes uit hun programma 'Dialoog'. Het optreden vindt plaats in de Oude Drukkerij, aan de Oosterhamrikkade 5 in Groningen. De voorstelling begint om 20.30 uur, entree bedraagt E 5,-. Reserveren kan via 050-5257235 of via maartje@casavia.nl

Zet een grote pot thee, want het wordt tijd dat we stevig met elkaar gaan praten. Lang leve het theedrinken! Waarom? Omdat men bij het nemen van een slokje gedwongen wordt niet te spreken. Op die manier ontstaat er de kans om ook een keer luisteren naar de gesprekspartner. Laten we eerlijk zijn, daar ontbreekt het nogal aan in deze wrede, grauwe wereld. Godzijdank geeft Patrick Neumann in Dialoog het publiek de gelegenheid om de oren eens flink te spitsen. Al was het alleen maar ter oefening.
In dit liedjesprogramma (met een licht cabareteske ondertoon) laat hij, gewapend met een piano, o.a. zinloos geweld, kipfilet en vrouwen de revue passeren. Daar valt niets tegenin te brengen. En gitarist Sietze Bouma? Die is het volledig met Neumann eens. Baat het niet…

Over Patrick Neumann

Soms wordt in een gesprek zijn naam genoemd en dan kijken de mensen vreemd op, want wie is Patrick Neumann? De vraag moet echter zijn: Wat is Patrick Neumann? Of nog specifieker: Wat is Patrick Neumann eigenlijk niet?

Hij werkt als (muziek)theatermaker (o.a. met Maarten van Roozendaal), singer-songwriter, acteur (in voorstellingen/trainingen met o.a. Ghislaine Pierie), presentator (o.a. UITmarkt), theaterdocent, interviewer en alsof dat nog niet genoeg is ook nog eens als huisman!

Over Sietze Bouma

Sietze Bouma (1987) pakte de gitaar op toen hij 12 was en hij heeft hem niet meer neergelegd. Dit heeft er tot nu toe voor gezorgd dat hij in tal van bands heeft gespeeld, een schat aan podiumervaring heeft en ontzettend mooie projecten heeft gedaan.

Zo speelde hij als gitarist mee in de musical ‘Jesus Christ Superstar’, opende hij samen met 400 blazers het Frysk Festival voor 8.000 mensen en speelde hij met onder andere Spotrockers voorprogramma’s van Leaf, Kubus & Bang Bang, Osdorp Posse, Djiggy Dje, Boris, De Dijk en meer.

 

 


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek