Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Eindpresentaties Jeugdtheaterschool Diever

Na de aanvankelijke opgetrokken wenkbrauwen toen docenten Grytha en Saskia de Pinter-scènes presenteerden, kwam er razendsnel een omslag. De aardig pittige teksten werden gekauwd en geherkauwd, en ineens ontdekten de jongeren de humor, de rijke fantasie, de idiote wereld en de eindeloze mogelijkheden die Pinter met zijn schrijverijen schept. Met een hen inmiddels kenmerkende discipline zijn ze zeer zelfstandig aan het werk getogen, en hebben van alle scènes iets heel eigens weten te maken.

Het resultaat is, naar de laatste doorloop te oordelen, een even rare als vlotte en heftige mix van stijlen, sferen en personages. Vanavond, 16 april, weten we meer: om 19.30 knallen ze 'm in première in het Shakespearehuis in Diever. Zondagavond doen ze dat, same time, same place, nog 'es dunnetjes over.

Voor meer info over de JTS Diever klik je even hier.


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek