Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Casa Via op de Dag van de Mantelzorg

In Assen kreeg het publiek onderricht in de edele kunst van het knuffelen. Juf Saskia gaf daar de Introductiecursus Knuffelen voor Beginners, met medewerking van het publiek. Inspirerend met een knipoog. En pepermuntjes. Na de pauze was het podium aan Martijje, die haar fijne Drentstalige jazzliedjes ten gehore bracht, begeleid door gitaar. Een geslaagde dag!

In Gieten waren Emil en Patrick actief als shantycabaretduo Pompen of Verzuipen. Met visnetten, mosselen en een opgeruimd vissershumeur brachten zij de aanwezigen de basisprincipes van het netwerken bij. Met een quiz (met als hoofdprijs een zeldzame LP van Piet Veerman, helaas door de winnaar per ongeluk vergeten mee te nemen), een flitscursus netwerken en de Introductiecursus Complimenten maken voor Beginners was er een goed gevuld programma. Nadat de deelnemers hadden laten zien zelf zeer goed een compliment te kunnen knutselen ging ook iedereen hier tevreden huiswaarts.


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek