Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Première tWotterop!

THEATERGROEP WAARK GAAIT 'T WOTTER OP! (en u ook!)

In 't Wotterop proberen twee bevriende stellen een leuke vakantie te hebben op een veel te klein bootje. Als het bootje vastloopt, worden ze gelukkig snel gered door een stoere vent, die daarna met open armen wordt ontvangen. Maar zijn de bedoelingen van deze sympathieke redder in nood wel zo goedaardig?

Gré van der Veen heeft de tragikomedie 'Way Upstream' van Alan Ayckbourn naar het gronings vertaald. De regie is in handen van Jack Nieborg (Shakespearetheater Diever).

In haar 37-jarig bestaan heeft theatergroep Waark nooit eerder zo'n gedurfde openluchtvoorstelling op locatie gemaakt: de voorstelling speelt zich af op het water. Echt óp het water. Dichter op het water lukte niet. Niet alleen het bootje in het stuk gaat varen: HET PUBLIEK VAART MEE! Een gigantische uitdaging voor spelers en medewerkers, en een ongelooflijk leuke ervaring voor het publiek.

De voorstelling speelt in mei, juni en juli op drie unieke plekken in het groninger land.

Voor meer informatie over de voorstelling en over het hoe en wat van het reserveren van kaarten, klik je hier: www.waark.nl


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek