Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Afvaart Hunze IX geslaagd!

De voorstelling "Hunze IX" stak vrijdagavond van wal. Een prachtige zomeravond, waarop maar liefst 130 mensen de weg naar de Reitemakersrijge hadden weten te vinden. Ook zaterdag en zondag feestelijk vakantieweer, en een even feestelijke hoeveelheid vrolijke toeschouwers. Gisteren werd de voorstelling in Hoogezand gespeeld, waar de prachtige Kogge die ons de avonden tevoren vanuit de verte had vergezeld, nu pal naast het decor stond. Of lág. Dat hele maritieme jargon blijft nog even oefenen. De voorstelling blijft nu een kleine maand in de kast, stal, hangar, droogdok, om op 19 en 20 september weer het ruime sop te kiezen. Dus mocht u het gemist hebben: op voornoemde data kunt u "Hunze IX" zien tijdens het Axis-Festival in Assen. We spelen dan om 16.00u aan de Havenkade.

 


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek