Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

NIEUWS


Vanavond première!!

Het vlonder achter het Natuurmuseum leek gisteravond voor even een havenkade anno 1900, als je de 3 liter Ice-Tea, de pluchen kippen, de boodschappentassen en de boormachine wegdacht. Ook moest je even door een enorme hoeveelheid puin heenkijken, en de glazige blik van de studenten op het voorbijvarende bierponton op de koop toenemen... Maar met een beetje fantasie leek het dan toch echt wel wat. Met dank aan Theo is dit ook op de gevoelige plaat vastgelegd. Z.s.m. ook hier te bekijken uiteraard. Opbouwen, afzetten, indraaien, vastplakken/-binden/-zetten van dingen, spullen en toestanden. Sloepje hozen, dat soort werk. Daarna ook nog 'es een complete doorloop met alles drop en dran. Vanavond de kop en het dak eraf. We spelen driemaal op dit vlonder: vanavond, zaterdag en zondag om 20.00u. De voorstelling is gratis toegankelijk, en er zijn vrije plaatsen. Kom op tijd, dan bent u zeker van een kussentje voor onder de bips....


Nieuwsarchief

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2020 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek