Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte

De Steeg

De Steeg

tWotterop

tWotterop

De Hunze IX

De Hunze IX

ROES

ROES

Heisa speelt Blijf!

Heisa speelt Blijf!

WELKOM in Casa Via

Workshop Complimenten MakenCasa Via is een jong en fris bedrijf, want dat klinkt zo lekker. Bij Casa Via houden we ons bezig met datgene wat de dag elke keer weer sjeu geeft: Theater & Zo!

Theater:
Omdat we weten dat het theater niet alleen òns bezighoudt, vind je op deze site tal van ideeën hoe we jou kunnen helpen om je theatervraag te beantwoorden. Zoek je een regisseur? Een openingsact voor je nieuwe pand? Wil je een middag tonelen met je collega's, of zit je verlegen om een sketch van de jongens van Pompen of Verzuipen? Iedereen met veel plannen maar geen geld, of iedereen met veel geld maar geen plannen raden we van harte aan om eens rustig rond te kijken in onze pagina's, en als je niet vindt wat je zoekt: bel ons op en we verzinnen samen iets.

& Zo:
Omdat we niet alleen gek zijn op theater, maar ook op bijvoorbeeld muziek en poëzie kun je via Casa Via tal van andersoortige acts regelen. Wij hebben een groot netwerk en veel ervaring in het realiseren van (theater)evenementen. We kunnen altijd iets van je gading leveren. Ook zelf zoeken we graag de randjes op en werken we veel met andere mensen samen.

AGENDA komende voorstellingen

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

LAATSTE nieuws

Uut de Hoogte groot succes!
fotoTheaterfeuilleton Uut de Hoogte beleefde na 111 voorstellingen op 2 april zijn (voorlopige) einde.
Lees meer


nieuwe voorstelling Heisa!
fotoOp 30 september gaat de nieuwe voorstelling van Heisa, getiteld Daar!, in première in het Prinsentheater in Groningen.
Lees meer


audities nieuwe voorstelling van Waark
fotoTheatergroep WAARK start na de zomer met de repetities van De Nije Man. De voorstelling is een bewerking van ‘De nieuwe man’, een roman van Thomas Rosenboom.
Lees meerNieuwsarchief
© 2008 - 2021 Casa Via | Realisatie: Kortsluiting webdesign en techniek